Reivindicació de la Carta de la Muntanya a la serra La Grana

by maig 27, 2008Xarxa de Pobles1 comment

Plovia abundantment a l’hora d’eixir i decidim canviar la serra dels Plans, per la serra la Grana, perquè si la cosa es posava lletja, teníem on refugiar-nos.

Vam anar a la Governaora, amb la serra de Cabeçó d’or com a fons.

Ens mullem un poc i com no podem desdejunar, per la pluja, decidim tornar i fer-ho en el bar.

Un altre tipus de porblemes emboliquen a la Serra de la Grana, compartida pels termes municipals de Relleu, Xixona i La Torre, que alliberant-se de serioses agressions com podrien haver sigut els aerogeneradors del Pla Eòlic, està indefensa davant l’actuació de desaprensius.

El nostre màxim respecte a una serra que forma part del nostre patrimoni paisatgístic i natural, que combina (..o combinava..) zones de cultiu amb masses forestals d’alt valor ecològic.

Recorda que si vols veure les fotos d’este i altres anys, pots anar a: Red de la Montaña.

Protegir les muntanyes és vetllar pel futur.
Muntanyes en Xarxa

1 Comment

  1. Pauet

    Muntanyes netes,sense sambullos, ni ansimboris, ni agressions salvatges, ni gallines dins de gàbies per matar -amb trampa- les raboses, ni pedreres, ni radars, ni antenes, ni molinots, ni fillsdeputes, ni porcs que tiren brossa, ni verí per matar animals, ni moniatos, ni res que no les respecte… Les estimem, ens acullen, ens dónen vida, ens regulen el clima, són la casa viva de tants i tans éssers vius…
    MUNTANYES VIVES…
    salut per elles, salut per nosaltres

    Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *