El Rentonar ja ha començat l’arreplega de firmes en La Torre i sol·licita de la teua participació perquè aquet projecte inacceptable no vaja avant

S’ha iniciat ja una recollida de signatures. Si vols recollir-ne, imprimeix a 2 cares l’arxiu que pots trobar en el blog de la campanya Font Roja, o la web de ‘Socdepoble’ i arreplega les signatures que pugues al teu lloc de treball, entre els amics, en botigues, etc.

Pròximament s’instal·laran per tot Alcoi taules per a recollir firmes i repartir informació. Cal que participe molta gent; si tu vols fer-ho, posa’t en contacte amb nosaltres o, encara millor, digues-nos-ho en la pròxima assemblea.

Informa’t bé del tema i expressa la teua opinió on pugues, especialment en els mitjans de comunicació:

  • Crida al programa “A quien corresponda”, de Radio Alcoy. L’emeten de dilluns a dijous de 13,50 a 14,00 h. No cal enrotllar-se molt, sinó ser concrets i clars. El número de telèfon és: 966 52 62 77.
  • Escriu en la secció de cartes al director dels diaris. Per a escriure al “Ciudad de Alcoy”, l’adreça és: r.climent@elperiodico.com. Si escrius al diari “Información”, has d’entrar en Cartas al director.
  • Vota en l’enquesta digital del periòdic “Ciudad de Alcoy”. De moment l’oposició a l’hotel en la Font Roja és abrumadora, però cal continuar expressant l’oposició al projecte.

Participa en les assemblees ciutadanes en defensa de la Font Roja

  • Si formes part d’alguna associació, anima-la a adherir-se a aquesta campanya.
  • Col·labora econòmicament amb la campanya, fent un ingrés en el compte 2090 1100 81 0003886218 (de la CAM)
  • Assisteix a la concentració que tindrà lloc el 24 de juliol, dijous, a les 20,15 h en la plaça d’Espanya i ajuda’ns a difondre la convocatòria.

I, en definitiva, pensa i actua contra aquest projecte inacceptable de la manera que tu cregues millor

Assemblea de la Campanya “La Font Roja també és nostra.
Hotel fora del Parc Natural”