La passada setmana, abans que entrara l’agost i ho paralitzara tot, molts i moltes vam estar a Alcoi per tractar de parar la barbaritat del projecte d’Hotel dins el Parc Natural de la Font Roja. El Rentonar hi està activament participant de la campanya com un més dels col·lectius que formen la Plataforma “La Font Roja També és Nostra”.

A la manifestació vam entregar les signatures arreplegades fins el moment i vam vore com la ciutadania d’Alcoi i la comarca omplia la Plaça d’Espanya com si fos festa major. En pròximes dates, El Rentonar posarà una parada informativa sobre aquesta campanya i amb les noves samarretes que hem preparat per a la gent que vulga col·laborar amb la nostra associació.

SI NO PASSA RES, el proper diumenge 10 d’agost eixirem a la plaça i podreu informar-vos una mica millor respecte del tema de la Font Roja i comprar-vos una samarreta del Rentonar. Les d’enguany ens han quedat molt rexules…!

Per a més informació, podeu visitar la web: http://fontrojadetots.blogspot.com

Ja sabeu…, el Rentonar, informant i peleant per les coses que ens importen.