Un projecte de mineria extractiva a cel obert en Fageca (el Comtat)

by set. 25, 2008Xarxa de Pobles2 comments

El 18 de setembre de 2008 es va publicar en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana l’exposició a informació pública de la sol·licitud de permís d’investigació per a la construcció d’una pedrera d’extracció de “marbres, roques lluentables i arenisques” en el Paratge “Penya de Les Coves” en Fageca (el Comtat). El permís d’investigació ha estat sol·licitat sobre una extensa porció de terreny que abasta part dels termes municipals de Tollos, Benimassot i Fageca.
La Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat presentarà al·legacions contra aquest projecte i anima als ciutadans, ajuntaments i col·lectius de la zona que s’oposen a aquest projecte, que no només destruiria tot el paisatge de la comarca sinó que afectaria de manera significativa a espais naturals protegits inclosos dins de la Xarxa Natura 2000.

2 Comments

 1. linkalicante

  Esperemos que no se salgan con la suya…

  (Por cierto, facilitarías los comentarios si habilitaras otras opciones, como “nombre-url”. Gracias)

  Reply
 2. Anònim

  Esperemos que no se salgan con la suya…

  (Por cierto, facilitarías los comentarios si habilitaras otras opciones, como “nombre-url”. Gracias)

  Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *