Alpuente, regne del silenci?

by oct. 27, 2008Xarxa de Pobles0 comments


Llegint la noticia ‘Alpuente, ¿reino del silencio?’ publicada el 23 d’octubre en la pàgina de ‘Paisajes de Alpuente’ (de la que hi ha un enllaç en aquest blog), m’ha paregut interessant, que no es parle del valor del paisatje en relació al impacte visual, ni de la importància de la flora o de la fauna, ni de les espècies protegides, tan afectades pels Parcs Eòlics en determinades zones.
En aquest article es parla del soroll, que és una afecció invisible i poc documentada pel que fa a Parcs Eòlics.
Us convide, als interessats en aquest tema, que li pegueu una ullada:

http://www.lacoctelera.com/paisajesdealpuente

Tambè m’ha paregut interessant un article escrit a l’any 2007. El títol és: ¿Que és un Parque Eólico?, en el que es definix aquest concepte i es descriuen les seues afeccions visuals, acústiques, florals, faunístiques i socials. Si ho veus, no et pergues, al final, el comentari de Mariano. Amplia prou aquesta informació:

http://www.lacoctelera.com/paisajesdealpuente/post/2007/08/01/aque-es-parque-eolico-

Aprofite per a informar-vos que la denuncia tramitada el dimarts 14 d’octubre per la Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comptat, contra el Director General d’Energia, presentada en la Fiscalia d’Alacant, es va tramitar tres dies després, el divendres, a la Fiscalia de Valencia, ja que allí van ocórrer els fets.
A pesar que des del Consell, diuen que els fets presentats són falsos, la Fiscalia no ha desestimat la denuncia.

Per a acabar, informar-vos tambè, que el nostre grup va presentar el 14 d’octubre al·legacions (a nivell personal i de grup) a la pedrera de serra d’Alfaro, junt amb molts col·lectius ecologistes i els Ajuntaments afectats.

De nou agrair a tots els que us mulleu i no escorreu ‘el bulto’.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *