Teníem ganes de felicitar el Nadal…

Amb tots els superherois que defensen la nostra llengua, la feina amb els nanos a l’escola, la defensa de la natura i la cultura, el projecte de fer poble amb tots, amb la gent que viu amb tota la coherència possible el missatge de que és possible ser i fer una humanitat millor, amb tots els oprimits del món, amb els desgraciats i els compromesos, amb la gent de poble i amb els destrellatats amb trellat. Amb les penjades i els penjats, amb les persones de bona voluntat; que ja no sabem si són molts o pocs…

AMB TOTS, BON NADAL

PERQUÈ DESITJAR FELICITAT SEMPRE ESTÀ BE, SOBRETOT OBRINT ELS ULLS I MIRANT TANTES I TANTS QUE HAN DE PATIR LES INJUSTÍCIES, ELS DESPRECIS, LA INDIFERÈNCIA, EL DESGAVELL I EL DESFICACI D’AQUELLS QUE ES BANYEN EN LLACS DE XAMPANY, EN BASSES DE PERFUM, DELS QUE ES REBOLQUEN COM PASTISSOS EN LA SEUA “GLÒRIA”…

BON NADAL, SUPERHEROIS QUE ENCARA TENIU BONA VOLUNTAT.