Tampoc és per a tant

Però si que és veritat que sense poder oferir meravelles naturals o llocs de singular bellesa, la senzillesa del seu entorn i la riquesa del seu paisatge fa del nostre poble un lloc atractiu per a ser visitat per excursionistes de tota la província

Aquest cap de setmana, una vegada més, els components de La Colla Muntanyenca d’El Campello inicien la huitena edició de la ja clàssica Travessia ‘De la muntanya al Mar’, Alcoi – El Campello, passant per La Torre i Busot.

Aquesta visita anual de La Colla al nostre poble sempre és bé rebuda per nosaltres, perquè la seua participació i suport en determinats moments ha sigut molt important.

També rebérem la visita dels pelegrins ‘Amics del Camí de Santiago’ d’Alacant que donen vida al recent inaugurat recorregut del Sud-est de la Península. Aquest dissabte recorren el tram Relleu – La Torre.

Per unes raons, o per altres, el nombre de caminants va en augment, i açò és bo, no tan sols per a la salut de qui ho practica, sinó per que el contacte amb el nostre entorn, és el que ens fa estimar-ho i respectar-ho.

Per a tots bon camí, que la salut i el bon temps vos acompanye!