Protecció per a les muntanyes, desenvolupament sense destrucció

Aquestes paraules resum la filosofia i la raó de ser de RedMontañas.

Organització d’àmbit estatal que ha assumit en el nostre país el repte d’impulsar i coordinar la defensa de totes les muntanyes espanyoles i sol·licitar la seua protecció institucional.

Som una plataforma de col·lectius i particulars, procedents de tots els racons de l’estat i units per una preocupació comuna: un futur viable i sostenible per a les comunitats humanes, cultures, espècies, ecosistemes i paisatges de les nostres muntanyes.

Des de la primera convocatòria en què vam pujar a la Serra Els Plans, ens unim anualment a l’ascensió que realitza aquet cap de setmana gent de tota la península reivindicant la importància de respectar i protegir les muntanyes.

Actua!!!

Aquest diumenge 31 de maig, repetim una vegada més en la Serra Els Plans