El Consell de Seguritat Nuclear autoritza la continuïtat de Garoña

by juny 8, 2009Xarxa de Pobles0 comments

Amics de la Terra, WWF, Greenpeace, Ecologistes en Acció i SEO/BirdLife han reclamat al Govern, durant la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny), que es treballe per a aconseguir en les pròximes dècades un model energètic sostenible basat al 100% en les energies renovables, per a això demanen com a primer pas el tancament immediat de la central nuclear de Garoña (Burgos).
En els pròxims dies, el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, ha de decidir si complix la seua paraula de tancar Garoña, una central nuclear obsoleta i perillosa, totalment amortitzada i perfectament prescindible, en coherència amb el seu compromís i el del PSOE, i com li demana la majoria de la ciutadania, o si, al contrari, doblegant-se a les pressions del lobby nuclear i del sector més reaccionari de l’empresariat, decidix concedir a aquesta central, la vida útil de la qual ja està esgotada, un temps extra de funcionament.

Demana-li al president del Govern que ordene sense més demora el tancament immediat i definitiu d’aquesta obsoleta i perillosa central nuclear. Ciberactúa.

Unix-te al registre jo sóc antinuclear

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *