El dissabte dia 4 de juliol vam començar la recuperació del Brull

Havien ganes de començar, es notava en l’ànim dels voluntaris. Set màquines van començar a bramar abans de les 8 del matí.Va ser una jornada de treball, camaraderia i harmonia de 30 voluntaris treballant a una, amb un pensament comú. Increïble!. Entre ells 6 amics de l’Associación de Caminantes d’Aigües, que en un gest sense precedents, van vindre d’Aigües per ajudar-nos. Gràcies amics, sou un exemple.

Comencem el treball, i va canviant l’aspecte de la zones on actuem: el camí d’accés, l’era, la bassa i el primer toll. Ens vam adonar que hi ha molt de treball, però va ser molt gratificant veure com l’entorn recuperava l’aspecte que està en la memòria de tots.

Aquesta regeneració feia molta falta perquè aquest espai torne a ser el que era.

En recuperar la bassa i els seus voltants, vam recordar que El primer Molí, El Brull, el riu,… són part de la nostra història i un patrimoni creat pels nostres avantpassats que poc a poc va desfent-se i oblidant-se amb el pas del temps.

El treball que estem realitzant és, a més de netejar una zona, recuperar la nostra memòria col·lectiva.

Volem agrair la participació del voluntariat en la passada jornada i animar-los per a les pròximes, perquè la seua presència és molt necessària per a poder aconseguir els objectius proposats.

Dissabte que ve, dia 11, tornem. Mateix lloc, mateixa hora.

Ens veiem. Brull Viu!