Final Campanya Brull Viu! 2009

by oct. 21, 2009Xarxa de Pobles0 comments

L’any que ve, més…

Brull Viu! en Wiki de PobleEl Rentonar en BloggerAcabats, per enguany, els treballs de recuperació del Brull en el Riu de La Torre de les Maçanes, publiquem la Memòria en la què s’exposa el treball realitzat i els objectius aconseguits.

S’ha finalitzat una primera etapa, en la que hem pogut regenerar una part d’aquest entorn que estava molt degradat. Fa ja anys que des del Rentonar ens plantejàvem la forma de realitzar aquesta actuació.

Programa VOLCAM de Ayuda al Voluntariado AmbientalEste treball ha sigut possible gràcies a les subvencions medi ambientals de la CAM (Projecte VOLCAM). La subvenció VOLCAM ens ha proporcionat l’espenta necessària per a començar amb els treballs de recuperació i acondicionament de la zona, que només és la primera fase del projecte Brull Viu!, en el que continuarem treballant en un futur.

Gràcies als voluntaris participants (també a les seues famílies, per la paciència que han demostrat), a les empreses i gent del poble que ens han recolzat, i a tots aquells que han sabut apreciar amb les seues visites al Brull el valor medi ambiental i històric que té aquest lloc de La Torre.

Fullet final de campanya Brull Viu!

Fullet final campaña Brull Viu!

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *