SOS Font Roja: ciberacció i nous materials

by nov. 13, 2009Alcoi, Xarxa de Pobles0 comments

CIBERACTUA!

La campanya en defensa de la Font Roja continua endavant, amb noves activitats i nous materials.

Una de les novetats és que hem llançat una ciberacció per fer possible que totes les persones que penseu que és una barbaritat construir un hotel en el cor de la Font Roja pugueu enviar un missatge per correu electrònic al conseller de Medi Ambient i a la directora general de Conservació del Medi Natural.
També hem editat postals amb la mateixa finalitat i un nou fullet informatiu (en valencià i en castellà); si voleu que us en fem arribar exemplars d’aquests materials, només heu de demanar-ho enviant-nos un missatge.

Per finançar la campanya hem fet unes samarretes amb el nou disseny.

El passat cap de setmana ja vam començar a distribuir amb molt d’èxit tot aquest material en la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Pròximament tenim previst instal·lar més paradetes informatives en diferents punts d’Alcoi.

Participa en la campanya!

Fullet informatiu de la campanya

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *