Portada: Esdeveniment de l’excursió a Ning, xarxa social desapareguda

Gent del Rentonar de La Torre i simpatitzants

Com sabeu el dia 16 teníem programada un excursió: Cocentaina – Agres, que no arribàrem a fer. La collita de l’oliva la tenim molt retardada per les inclemències climatològiques.

Ara volem comunicar-vos que La Asociación de Caminantes de Aigües té programada una excursió per al diumenge 24 de gener “Aigües – La Torre” . Excursió molt interessant i que val la pena realitzar. Des d’ací convidem a la Gent del Rentonar i simpatitzants a què s’apunten.

Volem recordar i agrair la indispensable participació Dels Caminants d’Aigües en la Recuperació del Brull. Junts, vam fer un bon treball i bones amistats.

Per a més informació de l’excursió podeu visitar el seu Blog. http://caminantesaigues.blogspot.com (S’ha suprimit el blog).

Allí podreu comprovar que Aigues està més baix que La Torre respecte del nivell del mar i com a accidents geogràfics que haurem de sortejar El Cabeçò i La Serra de La Grana.

Si vols participar en esta excursió, acudix el pròxim dissabte 23 de gener a les 19,30h. pel Carreró, per a confirmar assistència i disponibilitat de cotxes per a desplaçar-nos a Aigües.(Contemplem la possibilitat de que n’hi haja qui vulga fer de conductor i portar-nos a Aigües.)

Anim!, participa, no ho oblidaràs!