Hotel Fora del Parc Natural!

El Diumenge 31 de gener el Rentonar va voler estar present en la carrera reivindicativa en Defensa del Parc Natural de la Font Roja, convocada per per a l’Assemblea de la campanya “La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural a fi de denunciar davant de l’opinió pública el projecte de construcció d’un hotel en el cor d’aquest Parc, projecte que manté el Partit Popular d’Alcoi, actualment en el govern municipal, ara amb el suport econòmic, polític i mediàtic de la Diputació d’Alacant.

Un autèntic despropòsit, en un dels parcs més emblemàtics de la província, que compta amb l’oposició de milers de ciutadans d’Alcoi, de la seua comarca i de comarques veïnes.

Així es va demostrar en aquesta carrera reivindicativa en què van participar més de 50 corredors, que representaven, cada un d’ells, a associacions d’Alcoi i pobles limítrofs, associacions de persones que gaudim de la Font Roja, com un lloc especial, un santuari natural.

Diuen que rectificar és de savis, tant de bo els nostres responsables polítics tingueren una onada de saviesa i de respecte a l’opinió de la ciutadania.

Agrair a Vicent, el nostre representant en la carrera, la seua bona forma física i la seua disposició per aquest acte esportiu.

Vídeo resum de la Pujada Atlètica en Defensa de la Font Roja