Zona afectada pel Pla Parcial

Font de la Bèrnia

Ecologistes en Acció del País Valencià ha presentado un extenso documento de alegaciones donde se denuncia lo injustificable e insostenible de este proyecto urbanístico, que afectaría a esta sierra emblemática, muy castigada ya por el urbanismo descontrolado

Informat a la pàgina d’ecologistes en acció i també a la página de Callosa sostenible.

Callosa Sostenible i Ecologistes en Acció, amb la col·laboració de l’expert en botànica Joan Piera, hem organitzat una Marxa Reivindicativa pel sector Anibits-Margequivir amb la intenció de conèixer de primera mà i amb especialistes els valors mediambientals i paisatgístics que li donen tanta importància a la serra de Bèrnia.

Aquesta àrea, de quasi 1.800.000 m2 està amenaçada per un Pla Parcial que preveu la construcció de 2.178 habitatges de segona residència, un hotel, 60 vil·les, locals comercials, un heliport, un camp de golf de 60 hectàrees, etc.

Totes les persones interessades podeu participar en aquesta marxa que tindrà lloc el proper diumenge 17 d’octubre. S’ha quedat a les 10.30 hores en el pàrquing de Caixa Altea del municipi d’Altea la Vella, on ens repartirem en els cotxes per pujar fins el lloc d’on començarà la marxa.

Us recomanem que porteu calçat adequat, aigua i l’esmorzar.

Vine a la Marxa!