Animalets

Animalets al Facebook

Una de les idees més útils de la Comunitat “Sóc de Poble”, és la d’Animalets

La responsable d’aquest projecte és Sandra Llorens, una jove veterinària de Xixona amb molta experiència, que ha col·laborat aquests últims anys en totes webs que hem anat provant i tancant (com l’antic blog de Sóc de Poble, o Wiki de Poble, l’enciclopèdia rural que algun dia actualitzarem).

Actualment, la idea d’Animalets es desenvolupa al Facebook. I ens agrada molt veure que serveix per compartir informació útil, com facilitar adopcions de mascotes, conscienciació social, consells, resolució de dubtes, etc.

Ens agraden els animals, i ens preocupa el seu benestar. Ara tenim un lloc per conèixer-los millor.

1 Comment

  1. Georgina

    Bona proposta, felicitats!

    Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *