L’Àrtic és un entorn únic i vulnerable

A més de ser la llar de moltes espècies que no existeixen en cap altre lloc del món, com els óssos polars, també té un paper fonamental en la regulació del clima global.

Però l’Àrtic està amenaçat per les prospeccions petrolíferes, la pesca industrial i els conflictes entre els països que pretenen explotar les seues riqueses. 

Encara que tots depenem de la salut de l’Àrtic, alguns s’obstinen en explotar-lo en benefici propi. Parlem d’espoliar una de les últimes fronteres del planeta, un lloc que ens pertany a tots. 
És contradictori  que les companyies i els governs vulguen buscar petroli en les aigües desgelades de l’Àrtic quan hi ha un consens total en que la crema de petroli és l’origen del desglaç. 

Per això els ciutadans necessitem dir prou!, reivindicar que l’Àrtic es convertisca en un santuari global, i impedir la perforació petrolífera a alta mar i la pesca industrial a tota la regió àrtica.

Uneix-te a aquesta campanya internacional en defensa de l’Àrtic i demana-li als líders mundials que la zona al voltant del Pol Nord sigui declarada santuari global.

¡Un saludo polar!