Un any més!

Un any més hem m’amprés les tasques de manteniment, neteja i recuperació del paratge natural del Brull, per a que la gent del poble i els que ens visiten puguem gaudir d’este lloc; una illa enmig del desastre en el que es troba el riu de La Torre, víctima de l’especulació forestal i d’obscures prospeccions que han fet que la brutícia, les males herbes i els esbarzers convertisquen el paratge en una selva intransitable.

Hauran de passar molts anys i confiar en el bon judici de les persones per a que les noves generacions coneguen el riu conforme l‘hem conegut nosaltres.

Des de que vam començar la feina de recuperació en l’any 2009, hem fet dos jornades de replantació i hem baixat tots els anys per evitar que novament la zona ens transforme en un lloc inaccessible.Les granotes, serpetes, mosquits i parotets donen fe de que el Brull s’encontra en bon estat de salut. No obstant els tolls cada volta estan més plens de fang, a pesar del esforços realitzats en darrers anys, buidant-los a cabassos i amb l’ajuda d’una bomba.

Durant les tasques de neteja d’enguany vam recordar les vivències de fa tres anys, i la compromesa col·laboració  del Grup de Caminantes d’Aigües que ens van ajudar a dur avant este projecte.

Seguirem visitant i mantenint este paratge, que un dia va ser un lloc de referència del poble amb la seua història i identitat pròpia.