La Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comtat organitza la seua Assemblea anual enguany a Muro

Vine i participa amb nosaltres en la defensa dels nostres pobles i del territori, contra les agressions que patim: centrals eòliques, pedreres, macrourbanitzacions, abocadors, incendis forestals…

Logo Coordinadora d'Estudis Eòlics del Comtat

Participaran també altres col·lectius en defensa del territori de la nostra comarca.

Una vegada més El Rentonar va estar a Muro gracies a la invitació de la Coordinadora d’Estudis Eòlics del Comptat, compartint taula amb Ana Climent de La Coordinadora, Ximo de l’associació Farinós de Benasau, Francesc de Salvem la Valleta, Kiko Rúbio de Projecte Canyet (Projecte de recuperació del Voltor comú a la comarca de l’Alcoià), i Joan Angel de Callosa Sostenible.

Cada grup va expressar la seua problemàtica i trajectòria. Una posada en comú de persones que compartim formes afins de veure i entendre el nostre entorn.

El Rentonar va manifestar la importància de l’existència del les associacions en els nostre pobles com a mitjans d’ informació a la ciutadania, com a canal aglutinador d’opinions i esforços i com a organitzador i coordinadors de projectes.

També va recalcar, que el contacte amb associacions d’altres pobles que comparteixen interessos i experiències és molt interessant i una bona manera de fer-se sentir, de forma conjunta, davant l’administració.

Estimem la nostra terra! No està en venda! Defensar el territori, és cosa de tots !