Taller de Construcció de Pèrgola Orgànica

by març 27, 2013Xarxa de Pobles0 comments

el-planet-fullet-taller-pergola-canya-val

icono-cubierta

Realitzarem una Pèrgola d’Arcs de Canya.

La Pèrgola Hivernacle és un dinamo que s’empra per aclimatar espais. Genera protecció contra els elements atmosfèrics com la pluja, el vent, humitat i el fred. Es caracteritza per l’ús de materials de fàcil accés i econòmics, sent en aquest cas, el material principal la canya. Aquesta pèrgola tindrá la capacitat de ser desmuntable, podent ser emprada en una altra ubicació, i substituïble per un altre tancament en el futur.

Ens introduirem en la tècnica de construcció d’entramats resistents d’arcs fabricats amb feixos de canya (Arundo donax L.) en plantilla. Planificarem i executarem una estructura orgànica ancorada sobre murs de mampuesto, aquesta servirà com coberta del desllunat.

Continguts del taller: Introducció al disseny, recol·lecció i selecció de la canya, confecció dels arcs, muntatge i ancoratges.

Data

El taller es realitzarà els dies 19, 20 y 21 d’Abril de 2013.

Podran assistir un màxim de 15 alumnes. El cost de la participació al taller és de 90 euros! Hem aconseguit ajustar el preu de l’allotjament. Esperem que això puga ajudar a vindre a tothom que estiga interessat

I com sempre que participem de tallers o cursos ens preguntem a què es destinen els diners que invertim en ell, volem informar-vos que amb la vostra aportació es cobriran les despeses de l’esmorzar, el menjar, l’allotjament i material didactic del taller.

Per demanar més informació o fer la reserva, podeu contactar amb Helena Rodríguez: info (@) arrsa (punto) org – 616 775 834.

feixos de canya

Document DIY (Do It Yourself)

Perquè no s’oblide res del que s’ha dit i fet al taller, vos donarem un document amb tota la informació perquè pugueu seguir experimentant pel vostre compte.

Important

Portar roba còmoda, i sabates de treball. Nosaltres vos facilitarem guants i la resta de equipament necesari.

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cap a un model distribuït d’acció en el territori: un medi ambient concret i carregat de significat - Colabores.Net - [...] La setmana passada vam passar uns dies increíbles al Mas del Planet. [...]

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *