Realitzarem una Pèrgola d’Arcs de Canya

La Pèrgola Hivernacle és un dinamo que s’empra per aclimatar espais. Genera protecció contra els elements atmosfèrics com la pluja, el vent, humitat i el fred. Es caracteritza per l’ús de materials de fàcil accés i econòmics, sent en aquest cas, el material principal la canya.  Aquesta pèrgola tindrá la capacitat de ser desmuntable, podent ser emprada en una altra ubicació, i substituïble per un altre tancament en el futur.

Ens introduirem en la tècnica de construcció d’entramats resistents d’arcs fabricats amb feixos de canya (Arundo donax L.) en plantilla.  Planificarem i executarem una estructura orgànica ancorada sobre murs de mampuesto, aquesta servirà com coberta del desllunat.

Aquest taller estarà coordinat per Marc Fuster Adrover i Lluis Contreras Badía, del projecte Econstrucció, especialistes en el tractament de la canya per a la creació d’estructures orgàniques.

Continguts del taller: Introducció al disseny, recol·lecció i selecció de la canya, confecció dels arcs, muntatge i ancoratges.

Data

El taller es realitzarà  els dies 19, 20 y 21 d’Abril de 2013.

Podran assistir un màxim de 15 alumnes.  El cost de la participació al taller és de  90€!  Hem aconseguit ajustar el preu de l’allotjament. Esperem que això puga ajudar a vindre a tothom que estiga interessat.

I com sempre que participem de tallers o cursos ens preguntem a què es destinen els diners que invertim en ell, volem informar-vos que  amb la vostra aportació es cobriran les despeses de l’esmorzar, el menjar, l’allotjament  i material didàctic del taller.

Per demanar  més informació o fer la reserva, podeu contactar amb  Helena Rodríguez: arrsa.org/contacto.

Document DIY (Do It Yourself)

Perquè no s’oblide res del que s’ha dit i fet al taller,  vos donarem un document  amb tota la informació  perquè pugueu seguir experimentant pel vostre compte.

Important: Portar roba còmoda, i sabates de treball.  Nosaltres vos facilitarem guants i la resta de equipament necesari.