Decreixement:

Reavaluar, reconceptualitzar, reestructurar, relocalitzar, redistribuir, reduir, reutilitzar, reciclar

Stop! Rodando el cambio. Un documental gravat per un equip de dones i finançat col·lectivament. Durant un mes han viatjat per diferents alternatives entre Espanya i França a la recerca d’altres formes de vida més respectuoses amb l’entorn i les persones que habitem en ell.

La teoria del decreixement en què ens basem ens alerta de la impossibilitat de seguir produint com fins ara en un planeta del qual els recursos són finits. Aquests nivells de consum ens han conduït a la desaparició dels boscos, a tenir rius i mars contaminats, sistemes d’alimentació intoxicats … tot això alimentat per l’especulació financera i una classe política despreocupada tant a nivell social com mediambiental.

Quant temps més podrem esperar perquè es produeixi un canvi de paradigma a nivell mundial? És possible viure feliços reduint dràsticament les nostres necessitats?