La Conselleria d’Educació del Govern Valencià, en vespres de vacances de Nadal, determina la SUPRESIÓ DE MÉS DE 180 UNITATS D’EDUCACIÓ INFANTIL… MOLTES D’ELLES A ESCOLES RURALS DECLARADES CENTRES D’ESPECIAL DIFICULTAT. La Torre de les Maçanes, Relleu… en són algunes d’elles.

Aprofitant l’actual conjuntura de dificultats econòmiques, retornen el sistema educatiu a nivells de qualitat dels anys 70 o encara més arrere. Just ara, quan començavem a gaudir als pobles menuts (que són la majoria de pobles valencians) d’uns nivells d’educació acceptable i equiparables als que poden donar-se en una ciutat gran, ens ve “el principi del final” de les escoles rurals.

A més, la Consellera d’Educació obstaculitza la presentació d’al·legacions a l’arranjament escolar, tancant el termini d’al·legacions fins el 2 de gener, en plenes vacances de Nadal.

Tota la informació a:

Una mestra:

Algunes signatures de peticions contra el tancament d’unitats: