Asociación Amigos del Camino de Santiago – Alacant

A finals de 2007 la Asociación del Camino de Santiago d’Alacant va marcar noves rutes alternatives al camí del sud-est, amb diferents punts de partida de la província (Vega baixa, Marina baixa Alcoià-Comptat i Marina alta) que conflueixen a Villena enllaçant amb el camí establit de peregrinatge d’Alacant a Santiago de Compostela. 

En gener de 2008 va eixir la primera peregrinació des de el ramal de Benidorm amb el següent itinerari:

  1. PRIMERA ETAPA: BENIDORM – ORXETA. Divendres 18 de gener. Eixida 8’00 a l’església de Sant Jaume de Benidorm passant per finestrat. Nit a Orxeta.
  2. SEGONA ETAPA: ORXETA – RELLEU. Dissabte 19. Eixida 8’00 a l’església d’Orxeta. FESTA DE la Matança del Porc a Relleu. Nit a Relleu.
  3. TERCERA ETAPA: RELLEU – LA TORRE. Diumenge 20. eixida a les 8’00 a l’església de Relleu. Nit a La Torre.
  4. QUARTA ETAPA: LA TORRE – IBI .Dilluns 21. Eixida a les 8’00 a la Casa de Cultura de La Torre. Nit a Sant Jaume d’Ibi.
  5. CINQUENA ETAPA: IBI – BIAR – VILLENA. Dimarts 22. Eixida 8’00 a l’església de Sant Jaume d’Ibi. 

El passat diumenge 16 de febrer hem compartit camí

Amb amics de Sella (Virtu, Eva i David), amb Fernando i Dominic, per una de les etapes d’aquest camí: Relleu – La Torre.

19 km de bon rollo i harmonia. Dora la gosseta de Dominic va donar el punt dinàmic i simpàtic de l’excursió. Els aminalets son així. Les marques que guien el camí es troben amb facilitat i està ben senyalitzat.

El camí fa germanor!