L’excursió del passat dissabte a l’escurrupènia va ser realment singular i diferent. Un paratge no molt conegut i poc publicitat per diverses i comprensibles raons.

No és una ruta de senderisme ni un lloc per passejar. Quan aconsegueixes passar per un lloc de difícil accés entres en una altra dimensió, retrocedeixes en l’escala del temps a un lloc inhòspit i verge que realment aconsegueix captivar-te.

No és un lloc recomanable per a persones que els agrada els camins fàcils i està bé que sigua així, perquè la fama i massificació d’aquest lloc, li faria perdre el seu encant, la sensació d’estar en un món perdut i inexplorat.

Agraïm a Noè i Paco el que hagen compartit aquest lloc amb nosaltres.

Si vols veure més Fotos
Fotos Pau
Fotos Dominic

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *