Excursions als cims de les serres

La Cívica Escola Valenciana organitzen unes activitats mensuals que consisteixen en excursions als cims de les serres de la comarca de l’Alacantí, que han anomenat “Cims per la llengua”.

En aquestes activitats el Casal Popular Tio Cuc, el AMPA IES Sant Vicent, el Centre de Muntanyisme Mutxamel i el Rentonar som col·laboradors.

La segón excursió és el proper diumenge dia 16 de novembre i anem a conèixer la serra Els Plans (La Torre de les Maçanes). Si voleu vindre eixirem en cotxe, un poc després de les 8:30 des de l’olivera de la plaça direcció a l’esplanada del Port Benifallim, per estar allí sobre les 9h, i començar l’excursió. 

La dificultat, d’aquestes excursions, será baixa-mitjana, sent aquesta segona ruta de dificultat mitjana. Intentarem documentar cada ruta aportant dades referents a la fauna, flora, història, geologia, curiositats, anècdotes…dels diferents llocs que anem trobant pel camí.

ACTUALITZAT. Fotos de l’excursió

Calendari de excursions programades