Komfusió

UN POBLE DE CANÇONS

Els amics de KOMFUSIÓ ho tenen clar: són gent de poble que valora la seva identitat. Són un exemple de com compartir aquelles coses que ens fan únics i com barrejar-les amb diferents estils i sensibilitats.

Ara, ens presenten aquest “Llibre CD DVD Documental” on es connecta el concepte de “Poble” a través de la música, literatura, fotografia, dibuix, documental i ficció, per aconseguir una obra d’art total, en la qual estan presents referents com Ovidi Montllor, Paco Muñoz, Al Tall, Vicent Andrés Estellés, Miquel Martí i Pol o Salvador Espriu, entre d’altres:

  • El Llibre narra l’autoficció d’una jove bloguera que, amb una estètica realista, escriu sobre els llocs i els fets més destacats del poble on viu.
  • El CD inclou 10 temes que consoliden i amplien el ventall d’estils i sonoritats del primer treball de Komfusió, fluctuant entre els ritmes jamaicans i la música popular valenciana.
  • El DVD Documental defineix el concepte de poble a través d’algunes de les veus més expertes de l’escena musical en català al País Valencià, com són Manolo Miralles (Al Tall), Gaspar Llopis (Sant Gatxo) o Ximo Guardiola (Owix), i altres representants de la societat valenciana.

Roda de premsa de presentació del llibre

23 de maig a les 13:00h

A la Casa de la Música de Sella (Marina Baixa, Alacant)

Komfusió - Un poble de cançons

Festa de presentació del DVD i el CD

23 de maig a partir de les 20:00h

Al Poliesportiu Municipal de Sella, amb l’actuació de l’humorista Acho Cómico i amb un concert amb El Diluvi, Estrall i Komfusió. Entrades: 5 €.

Hi haurà autobusos per anar al concert des de: Callosa, Polop, La Nucia, Altea, l’Alfàs, Benidorm, La Vila, Finestrat i Relleu. Bus + entrada 10 €. Reserves abans del dia 17.

Komfusió TV