26 de març. Si vols fer aquest camí amb nosaltres, avisa’ns

Eixirem de La Torre de les Maçanes puntualment a les 7:30h. T’esperem!

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA

Ruta fàcil. Calen botes però el terreny no és complicat. 8,4 km amb desnivell de 120 m pràcticament tot en baixada, visitant sis encantadors pobles de muntanya (Alpatró, La Carroja, Benitaia, Benissivà, Benialí, Benirrama).

Passarem dessota la roca Foradada. Veurem els cirerers en flor. Gaudirem dels bonics llavadors.

Per a un mapa i més informacions, consulteu la pàgina del Brancal de les Valls de la Marina i en especial, la fitxa d’etapes.

  • CONTACTES: L’organitzem els vetlladors de la Marina Alta, Graeme i Maite de Xàbia. El guia principal serà Biel d’Alpatró. El coordinador de l’excursió, a qui podeu formular tota mena de preguntes, és Ramon Martí.
  • ORGANITZACIÓ: Quedem i deixem els cotxes a la plaça de Benirrama a les 8.30. Anirem amb un o dos cotxes fins a l’entrada d’Alpatró. Eixirem d’aquest poble a les 9. Per favor, penseu en els altres, arribeu-hi puntualment. Acabarem la caminada a Benirrama cap a migdia. Tenim possibilitat de dinar a un bar d’Alpatró, tot i que és totalment opcional. Després de dinar, podrem visitar el poble d’Alpatró, i en especial el museu etnològic de l’Almàssera.
  • ALLOTJAMENT: Hi ha dues cases rurals a Alpatró. Hi ha una àmplia oferta d’hotels i hostals a Pego, a 15 min de Benirrama.
  • INSCRIPCIÓ I DINAR: Cal que indiqueu per correu electrònic o telèfon si veniu per organitzar els cotxes. Indiqueu també si voler dinar al bar d’Alpatró, per poder fer-us la reserva. Contacteu preferentment a Ramon.

ACTUALITZAT

Powered by Wikiloc

El passat 26 de març, un nombrós grup de gent…

Vinguda de diferents comarques del País Valencià i alguns companys de Barcelona vam compartir una jornada de camí en la que vam gaudir del paisatge i els pobles de La Vall de Gallinera.

En un matí  molt solejat i rodejats de  penyes, construccions de pedra seca, cirerers florits i aromes  de tarongina vam recórrer les sendes que porten d’ Alpatró a Benirrama, passant per La Carroja, Benissivà, Benitaia i Benialí, emparats per la Serra Foradada i la serra d’Altmirant, de la ma de Biel, el nostre guia.

Les rutes proposades per “El Camí” sempre resulten apassionants ja que suposen conèixer amb més profunditat el nostre país  i a persones d’altres pobles, amb els que compartim sentiments d’amor al territori i a la nostra cultura.

La guinda a la jornada la van posar membres del grup “Soca amb Arrel”, que desprès d’un dinar, de germanor, ens van entonar cançons populars, ben conegudes per tots, que vam acabar cantant pels carrers del poble.

L’enhorabona per a l’organització i els participants.