Si vols fer aquest camí amb nosaltres, avisa’ns. Eixirem de La Torre de les Maçanes puntualment a les 7:30h. T’esperem.

Caminada per la Vall de Gallinera (Marina Alta)

DESCRIPCIÓ DE LA RUTA: Ruta fàcil. Calen botes però el terreny no és complicat. 8,4 km amb desnivell de 120 m pràcticament tot en baixada, visitant sis encantadors pobles de muntanya (Alpatró, La Carroja, Benitaia, Benissivà, Benialí, Benirrama). Passarem dessota la roca Foradada. Veurem els cirerers en flor. Gaudirem dels bonics llavadors. Per a un mapa i més informacions, consulteu la pàgina del Brancal de les Valls de la Marina i en especial, la fitxa d’etapes.

·        CONTACTES: L’organitzem els vetlladors de la Marina Alta, Graeme i Maite de Xàbia. El guia principal serà Biel d’Alpatró. El coordinador de l’excursió, a qui podeu formular tota mena de preguntes, és Ramon Martí,

·        ORGANITZACIÓ: Quedem i deixem els cotxes a la plaça de Benirrama a les 8.30. Anirem amb un o dos cotxes fins a l’entrada d’Alpatró. Eixirem d’aquest poble a les 9. Per favor, penseu en els altres, arribeu-hi puntualment. Acabarem la caminada a Benirrama cap a migdia. Tenim possibilitat de dinar a un bar d’Alpatró, tot i que és totalment opcional. Després de dinar, podrem visitar el poble d’Alpatró, i en especial el museu etnològic de l’Almàssera.

          ALLOTJAMENT: Hi ha dues cases rurals a Alpatró. Hi ha una àmplia oferta d’hotels i hostals a Pego, a 15 min de Benirrama.

·        INSCRIPCIÓ I DINAR: Cal que indiqueu per correu electrònic o telèfon si veniu per organitzar els cotxes. Indiqueu també si voler dinar al bar d’Alpatró, per poder fer-us la reserva. Contacteu preferentment a Ramon.

http://www.elcami.cat/grup-de-caminants