Penya Foradada
El passat 26 de març, un nombrós grup de gent vinguda de diferents comarques del País Valencià i alguns companys de Barcelona vam compartir una jornada  de camí  en la que vam gaudir  del  paisatge i els pobles de  La Vall de Gallinera.

Biel, el nostre guia
En un matí  molt solejat i rodejats de  penyes, construccions de pedra seca, cirerers florits i aromes  de tarongina vam recórrer les sendes que porten d’ Alpatró a Benirrama, passant per La Carroja, Benissivà, Benitaia i Benialí, emparats per la Serra Foradada i la serra d’Altmirant, de la ma de Biel, el nostre guia.

Poblat morisc a Benirrama
Les rutes proposades per “El Camí” sempre resulten apassionants ja que suposen conèixer amb més profunditat el nostre país  i a persones d’altres pobles, amb els que compartim sentiments  d’amor al territori i a la nostra cultura.


La guinda a la jornada la van posar membres del grup “Soca amb Arrel”, que desprès d’un dinar, de germanor, ens van entonar cançons populars,  ben conegudes per tots, que vam acabar cantant pels carrers del poble.


L’enhorabona per a l’organització i els participants.
Esmorzar a Benisivà
Powered by Wikiloc