Mutxamel – Alacant (Alacantí). Grup de Caminants

by abr. 18, 2017L'Alacantí, Xarxa de Pobles0 comments

El proper 22 d’abril farem una nova caminada del Grup de Caminants per l’Alacantí. Iniciem el nostre recorregut a Mutxamel, passarem per Sant Joan i enfilarem les nostres passes per l’església de la Santa Faç, i l’antiga horta d’Alacant, la Condomina, les torres de guaita, i seguirem pel jaciment de Lucentum, finalment enfilarem la serra Grossa per entrar a Alacant. Allí dinarem i per la vesprada farem la visita d’Alacant.

Si vos anar és convenient que complimentes el full d’incripció, així també t’assabentaràs de l’organització de l’excursió.

Tota la informació:

Caminada per l’Alacantí: de Mutxamel a Alacant

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *