El Camí. Per l'Alcoia i el Comtat. Alcoi – Cocentaina

by juny 12, 2017Xarxa de Pobles0 comments

El proper dissabte 17 de juny farem l’etapa d’El Camí d’Alcoi a Cocentaina. Pel matí ens trobarem a Cocentaina i anirem a Alcoi amb Autobús. Farem l’etapa tot eixint per l’estació de tren de València d’Alcoi, pel camí visitarem el castell de Cocentaina, i en arribar visitarem Cocentaina. Dinarem a Cocentaina de paiporta a la plaça de la Font, encetarem el carnet del tram i el llibre de la comarca. Amb els cotxes que previament hem deixat a Cocentaina tornarem a Alcoi on farem la visita guiada  d’ Alcoi.

Si vols anar és convenient que cumplimentes el full d’incripció, així també t’assabentaràs de l’organització de l’excursió.

Tota la informació:


Powered by Wikiloc

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *