El Castellar d'Alcoi amb el Museu Arqueològic Camil Visedo

by jul. 15, 2017Alcoi, Xarxa de Pobles0 comments

El passat dissabte 15 de juliol vam fer una excursió i visita a les restes arqueològiques del Castellar d’Alcoi.

En menys d’un any de treballs ja han tret un important nombre de restes arqueològiques i comencen a tindre clar la fisonomia d’aquest nucli de població musulmana que va deixar d’existir abans del segle XIII.

.

A mesura que avancen les excavacions, sens dubte es convertirà en un important punt de referència de la història alcioana i un interessant lloc de visites guiades organitzades pel museu arqueològic Camil Vicedo d’Alcoi, al que sempre s’ha de felicitar per la seua incansable feina.

Una visita molt recomanable.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *