El cap de setmana del 15 i 16 de juliol hem participat en el Mercat Artesanal de La Torre de les Maçanes

Amb una gran afluència de gent hem pogut transmetre les nostres inquietuds com a grup i informar dels projectes que portem endavant, com la reedició, en nou format, del Catàleg d’Arbres Monumentals i Emblemàtics de La Torre de les Maçanes, que a pesar de tindre 10 anys no és conegut per una part important de la gent del poble, i que va ser consultat junt amb el nostre Sac de Fotos històriques de l’associació, per molt dels visitants que es van apropar al nostre estand.

Per finançar les nostres activitats i difondre els nostres projectes hem elaborat una nova gamma de samarretes que han tingut una bona acollida per part dels visitants del mercat.

Gràcies a tots els que heu col·laborat!