Monòlit a la Casa de Cultura en memòria de Ernesto i Emilio

by ag. 11, 2017La Torre de les Maçanes, Xarxa de Pobles0 comments

Hui a les 12 del migdia s’ha celebrat un senzill homenatge, organitzat per l’ajuntament de La Torre amb motiu de la instal·lació d’un monòlit a la Casa de Cultura en memòria de l’agent mediambiental Ernesto Aparicio Esteve i del brigadista Emilio Abargues Bataller, víctimes de l’incendi ocorregut en l’any 2012 a les nostres terres.
A l’acte han estat presents els familiars, representants dels agents mediambientals, així com companys brigadistes i representants polítics.
Recordar que demà dissabte, dia de tan trist aniversari, a les 8.30 h, es rendirà sentit homenatge, al monòlit commemoratiu, instal·lat a la carretera del Port de Benifallim, on es plantarà una carrasca, es farà una ofrena floral i guardarem un minut de silenci per la seua memòria.

Demanem difusió i assistència a l’acte, especialment de la gent de La Torre de les Maçanes. 
Us esperem.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *