El proper dos de desembre farem l’etapa del Camí pel tram Mariola

El nostre recorregut començarà a Banyeres de Mariola (8h. poliesportiu de Banyeres), i iniciarem la marxa seguint el Vinalopó cap a la font de la Coveta, dinarem de pa-i-porta a la font de Mariola, després de dinar seguirem cap Alcoi, és una etapa llarga que travessa la serra Mariola. Cap al tard arribarem a Alcoi.

A la fitxa de la caminada t’assabentaràs de l’organització.nSi vols participar és convenient que cumplimentes el full d’inscripció. Tota la informació: Grup de caminants. Banyeres de Mariola – Alcoi

ACTUALITZAT: Comentari de la caminada

El dissabte 2 de desembre vam fer la caminada Banyeres de Mariola – Alcoi, en un dia molt gelat en el que afortunadament va eixir el sol. Els caminants, anàvem “apresseta” i vam fer poques parades, excepte per esmorzar, arribant als encreuaments abans de lo previst, cosa rara en les excursions.

Camins amples, pinars nets, extensos camp de sembra, i moltes fonts. Una meravella de camí. La calçada empedrada del barranc del Cinc i els voltors del projecte Canyet ens reben i donen fi a una caminada en la qual ens vam congregar gent de les comarques de La Plana Alta, de l’Horta Nord, la Ribera Alta, la Safor, la Marina Alta, l’Alcoià i l’Alacantí.
Aquesta és la màgia de “El Camí”.

Ruta de la caminada a Wikiloc

Powered by Wikiloc