El proper diumenge 25 de febrer acompanyarem al Grup de Caminants fent una etapa d’El Camí a la Vall d’Albaida

Eixirem de Castelló de Rugat pel matí, passarem per la Pobla del Duc i arribarem a Quatretonda. Dinarem una calçotada popular a Castelló de Rugat.

A la fitxa de la caminada t’assabentaras de l’organització. Si vols participar és convenient que cumplimentes el full d’incripció. Tota la informació al Grup de CaminantsCastelló de Rugat – Pobla del Duc – Quatretonda.

ACTUALITZAT: 27 de febrer

El diumenge 25 de febrer vam acompanyar al Grup de Caminants fent una etapa d’El Camí a la Vall d’Albaida. Vam eixir de Castelló de Rugat pel matí, vam passar per la Pobla del Duc fins arribar a Quatretonda. Acabada la ruta, ens esperava a Castelló de Rugat, la primera calçotada popular, que ha organitzat el col·lectiu @greixers.castelloderugat.