Cims per la llengua 2020 - 2021

Per a conéixer el nostre patrimoni natural, la nostra toponímia, els nostres indrets

Per a redescobrir les nostres serres. Per a defensar i fer ús de la nostra llengua. Per a posar en valor la nostra comarca com a centre des del qual construir un País de llibertat

Per tot això i més des de La Cívica-Escola Valenciana, Rentonar, Aiguadut, El Camí al País Valencià, ACPV, Mirem per Agost i el Casal Popular Tio Cuc ens hem organitzat per a posar en marxa una nova edició dels Cims per la Llengua i conéixer l’Alacantí des de les altures. Us convidem a sumar-vos a una activitat on proposem un oci diferent i compatible amb la cura col·lectiva de la nostra salut. Des del pròxim 25 d’octubre i fins al maig, un diumenge de cada mes, pujarem un nou cim de la nostra comarca. I ho farem amb mascareta, amb distància, amb roba còmoda i per descomptat amb una bona planificació de les rutes!

És per això que amb cadascuna de les pujades haureu de fer una reserva a info@casalpopulartiocuc.cat indicant el nombre d’assistents, l’edat i si formeu part d’algun dels col·lectius convocants o de grups excursionistes o de muntanya. I també perquè per a l’organització dels grups si fora necessari hem establert el límit d’assistents en 30 persones.

De moment, vos deixem el calendari amb la programació de l’any perquè pugueu reservar dates i la informació de la primera pujada a la Carrasqueta el pròxim diumenge 25 d’octubre. Ens trobarem a les 09.00 h a l’aparcament de dalt de la Carrasqueta, emplaçat a la següent ubicació: https://goo.gl/maps/JzkUgY53jopdfjEa6 i descobrirem durant el trajecte que transcorre en tot moment per PR alguns llocs d’interés com el Pou del Surdo, el Mas de Sant Ignasi o el refugi Esbarzerets. La durada aproximada serà d’entre 3 i 4 hores i l’activitat és de dificultat baixa, però no oblideu fer cas a les indicacions del cartell.

Sumeu-vos a conéixer l’Alacantí des de les altures!

Cims per la llengua 2020 - 2021 - La Carrasqueta