TITULAR DE LA WEB

 • Denominació social: Projecte Sóc de Poble (Sóc de Poble).
 • TITULAR: Fco. Javier Llinares García.
 • Activitat social: Comunicació.
 • Correu electrònic: socdepoblecom@gmail.com
 • Pàgina web: socdepoble.net
 • Finalitat del lloc web: Xarxa de Pobles Connectats.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Responsable del tractament

 • Dades de contacte del responsable: Fco. Javier Llinares García.
 • Correu electrònic de contacte: socdepoblecom@gmail.com

ELS TEUS DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

Com exercitar els teus drets: Pots dirigir una comunicació per escrit a l’adreça de correu electrònic indicat en l’encapçalament d’aquest avís legal, incloent en tots dos casos fotocopia del seu DNI o un altre document identificatiu similar, per a sol·licitar l’exercici dels drets següents:

 • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: podràs preguntar a Sóc de Poble si està tractant les teues dades.
 • Dret a sol·licitar la seua rectificació (en cas que siguen incorrectes).
 • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, i en aquest cas únicament seran conservats per Sóc de Poble per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Dret a oposar-te al tractament: Sóc de Poble deixarà de tractar les dades en la forma que indiques, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagen de continuar tractant.
 • Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulgues que les teues dades siguen tractades per una altre grup local, Sóc de Poble et facilitarà la portabilitat de les teues dades al nou responsable.
 • Dret a l’esborrat de les dades: i excepte imperatiu legal s’esborraran després de la teua confirmació.

Models, formularis i més informació sobre els teus drets: Pàgina oficial de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades

Possibilitat de retirar el consentiment: En el cas que hages atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecte la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seua retirada.

Com reclamar davant l’Autoritat de Control:Si consideres que hi ha un problema amb la forma en què Sóc de Poble està manejant les teues dades, pots dirigir les teues reclamacions al Responsable de Seguretat de Sóc de Poble (indicat a dalt) o a la autoritat de protecció de dades que corresponga, sent la Agència Espanyola de Protecció de Dades, la indicada en el cas d’Espanya.

DRET A L’OBLIT I ACCÉS A LES TEUES DADES PERSONALS

En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i/o esborrar, totalment o parcialment, les dades emmagatzemades en el lloc web. Només has d’enviar un correu electrònic a socdepoblecom@gmail.com i sol·licitar-lo.

CONSERVACIÓ DE LES DADES

Dades desagregades: Les dades desagregades seran conservades sense termini de supressió.

Dades dels clients de la botiga en línia: El període de conservació de les dades personals variarà en funció del servei que el client contracte a la nostra botiga en línia. En qualsevol cas, serà el mínim necessari, podent mantindre’s fins a:

 • 4 anys: Llei sobre Infraccions i Sancions en l’Ordre Social (obligacions en matèria d’afiliació, altes, baixes, cotització, pagament de salaris…); Arts. 66 i següents. Llei General Tributària (llibres de comptabilitat…).
 • 5 anys: Art. 1964 Codi Civil (accions personals sense termini especial)
 • 6 anys: Art. 30 Codi de Comerç (llibres de comptabilitat, factures…)
 • 10 anys: Art. 25 Llei de Prevenció del Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme.

Dades dels subscriptors al feed per email:Des que l’usuari se subscriu fins que es dona de baixa.

Dades dels subscriptors a la newsletter:Des que l’usuari se subscriu fins que es dona de baixa.

Dades d’usuaris pujats per Sóc de Poble a pàgines i perfils enxarxes socials:Des que l’usuari ofereix el seu consentiment fins que el retira.

SECRET I SEGURETAT DE LES DADES

Sóc de Poble es compromet en la utilització de les dades, a respectar la teua confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquests, així com a donar compliment a la seua obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per a evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que s’estableix en el Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals.

Tu garanteixes que les dades personals facilitades a través dels formulari són autèntiques, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació d’aquests.

Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon amb la teua situació real, que està posada al dia i és exacta. A més has de mantindre en tot moment les teues dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que puga causar per això a Sóc de Poble com a titular de Sóc de Poble, o a tercers amb motiu de la utilització de dita informació.

BRETXES DE SEGURETAT

Sóc de Poble adopta mesures de seguretat raonablement adequades per a detectar l’existència de virus, atacs de força bruta i injeccions de codi.

L’adreça IP dels visitants, l’ID dels usuaris connectats i el nom d’usuari dels intents d’accés es registren de manera condicional per a comprovar activitat maliciosa i protegir el lloc de tipus específics d’atacs. Exemples de condicions en les quals es fa registre són els intents d’accés, sol·licituds de desconnexió, sol·licituds de URLs sospitoses, canvis en el contingut del lloc i canvis de contrasenyes. Aquesta informació es conserva durant 180 dies.

Aquest lloc, a més, s’ha analitzat per a buscar malware i vulnerabilitats potencials.

No obstant això, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics en Internet no són enterament fiables i que, per tant Sóc de Poble no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguen produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en aquests.

Malgrat això, per a tractar de garantir la seguretat i privacitat de les teues dades personals, Sóc de Poble disposa d’un sistema de vigilància de seguretat actiu que informa de cada activitat dels usuaris i possibles bretxes en la seguretat de les dades dels usuaris. En cas de detectar-se alguna bretxa, Sóc de Poble es compromet a informar els usuaris en el termini màxim de 72 hores.

QUINA INFORMACIÓ RECAPTEM DELS USUARIS I PER A QUÈ ELS UTILITZEM

Tots els productes i serveis oferits en el lloc web Sóc de Poble remeten a formularis de contacte, formularis de comentaris i formularis per a efectuar registres d’usuari, subscripció a newsletter i/o comandes de compra.

Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per a tractar les seues dades personals amb els fins indicats. Tens dret a revocar el teu consentiment previ en qualsevol moment.

REGISTRE D’ACTIVITATS DE TRACTAMENT DE LES DADES

Web i allotjament web: Sóc de Poble compta amb un xifratge SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament segur de dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard, allotjats en els servidors que Sóc de Poble ha contractat a SiteGround España.

Dades recaptades a través de la web: Les dades personals recollits seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers dels quals Sóc de Poble és titular.

 • Ens arribarà la teua IP, que serà usada per a comprovar l’origen del missatge a fi d’oferir-te informació, protecció contra comentaris SPAM i per a detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposades del mateix cas escriuen en el lloc web des de la mateixa IP), així com dades relatives a la seua ISP.
 • Així mateix, podràs facilitar-nos les teues dades a través correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats en la secció de contacte.

Formulari de comentaris: En la web existeix la possibilitat que els usuaris deixen comentaris a les publicacions del lloc. Existeix una cookie que emmagatzema les dades facilitades per l’usuari perquè no haja de tornar a introduir-los en cada nova visita i a més es recullen internament l’adreça d’email, nom, web i l’adreça IP.

Les dades estan emmagatzemades en els servidors de SiteGround Spain S.L.

Si ho desitges, es pot entregar al servei Gravatar una cadena anonimitzada creada a partir de la teua adreça de correu electrònic (també dita hash) per a veure si l’estàs usant. La política de privacitat del servei Gravatar està disponible ací: https://automattic.com/privacy. Després de l’aprovació del teu comentari, la teua foto de perfil és visible per al públic en el context del teu comentari. Ni el hash ni la teua adreça de correu electrònic real seran exposats públicament.

Recopilem informació sobre els visitants que comenten en els llocs que usen el nostre servei anti-spam, Akismet. La informació que recopilem depén de com configure Akismet en el lloc l’usuari, però inclou, normalment, l’adreça IP del comentarista, el navegador de l’usuari, el lloc de referència i la URL del lloc (a més d’una altra informació directament facilitada pel comentarista, com el seu nom, nom d’usuari, adreça de correu electrònic i el mateix comentari).

Registre d’usuaris: No s’admeten excepte petició expressa.

Formulari de compra: Per a accedir als productes i serveis oferits a la nostra botiga en línia, l’usuari disposa d’un formulari de compra subjecte a les condicions de contractació especificades en la nostra política comercial i condicions de contractació on se li requeriran dades de contacte i de pagament.

Les dades estan emmagatzemades en els servidors de SiteGround Spain S.L.

Recopilem informació sobre tu durant el procés de pagament a la nostra botiga. Aquesta informació pot incloure, i no sols això, el teu nom, adreça, correu electrònic, telèfon, detalls de pagament i altres necessaris per a poder processar les teues comandes. La gestió d’aquestes dades ens permet:

 • Enviar-te informació important del teu compte/demanat/servei.
 • Respondre a les teues peticions, queixes i sol·licituds de reembossament.
 • Processar pagaments i evitar transaccions fraudulentes.
 • Configurar i administrar el teu compte, donar-te servei tècnic i de client, i verificar la teua identitat.

Addicionalment, pot ser que també recopilem la següent informació:

 • Ubicació i dades de trànsit (inclosa l’adreça IP i el navegador) si fas una comanda, o si necessitem estimar impostos i costos d’enviament basats en la teua ubicació.
 • Pàgines de producte visitades i contingut visualitzat mentre la teua sessió està activa.
 • Els teus comentaris i ressenyes de productes si tries deixar-les .
 • Adreça d’enviament si demanes costos d’enviament abans de fer la compra mentre la teua sessió està activa.
 • Cookies essencials per a fer el seguiment dels continguts del teu carret mentre la teua sessió està activa.
 • Correu i contrasenya del teu compte per a permetre’t accedir al teu compte, si tens una.
 • Si crees un compte guardem el teu nom, adreça i telèfon, per a usar-los en els teus futurs demanats.

Formularis de subscripció a Newsletter: Sóc de Poble utilitza el servei d’enviament de newsletters (butlletins per correu electrònic) i emmagatzema les teues dades de correu electrònic, nom i acceptació de la subscripció. Pots anul·lar en qualsevol moment la subscripció al butlletí mitjançant un enllaç específic situat al fons de cada enviament que reps.

Correu electrònic: El nostre prestador de serveis de correu electrònic és Google, Inc, a través de Google Apps.

Registres de seguretat: L’adreça IP dels visitants, l’ID dels usuaris connectats i el nom d’usuari dels intents d’accés es registren de manera condicional per a comprovar activitat maliciosa i protegir el lloc de tipus específics d’atacs. Exemples de condicions en les quals es fa registre són els intents d’accés, sol·licituds de desconnexió, sol·licituds de URLs sospitoses, canvis en el contingut del lloc i canvis de contrasenyes. Aquesta informació es conserva durant 30 dies.

Missatgeria instantània: Sóc de Poble utilitza el servei de missatgeria instantània com, per exemple, WhatsApp o Facebook i emmagatzema les teues dades de telèfon i nom. Pots anul·lar en qualsevol moment la comunicació enviant un missatge..

Prestadors de serveis de pagament: A través de Sóc de Poble, pots accedir, per mitjà d’enllaços, a llocs web de tercers, com PayPal o Stripe, per a realitzar pagaments dels serveis prestats per Sóc de Poble. En cap moment el personal de Sóc de Poble té accés a les dades bancàries (per exemple, el número de targeta de crèdit) que facilites a les referidies entitats.

CONTINGUT INCRUSTAT DES D’ALTRES WEBS

Els articles de Sóc de Poble poden incloure contingut incrustat (p. ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres webs es comporta de la mateixa manera que si el visitant ha visitat l’altra web. Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, usar cookies, incrustar seguiment de tercers, i vigilar la teua interacció amb el contingut incrustat, inclòs el seguiment de la teua interacció amb el contingut incrustat si tens un compte o estàs connectat a aqueixa web.

Altres serveis: Uns certs serveis prestats a través del lloc web Sóc de Poble poden contindre condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de dades personals. Es fa indispensable la seua lectura i acceptació amb caràcter previ a la sol·licitud del servei de què es tracte.

Finalitat i legitimació: La finalitat del tractament d’aquestes dades serà únicament la de prestar-te la informació o serveis que ens sol·licites.

XARXES SOCIALS

 • Presència en xarxes: Sóc de Poble compta amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet.
 • Finalitat i legitimació: El tractament que Sóc de Poble durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeta als perfils corporatius. Així doncs, Sóc de Poble podrà informar, quan la llei no ho prohibisca, als seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeta sobre les seues activitats, ponències, ofertes, així com prestar servei personalitzat d’atenció al client.
 • Extracció de dades: En cap cas Sóc de Poble extraurà dades de les xarxes socials, llevat que s’obtinguera puntual i expressament el consentiment de l’usuari per a això.
 • Drets: Quan, a causa de la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor quede supeditat a la modificació del perfil personal d’aquest, Sóc de Poble t’ajudarà i aconsellarà a tal fi en la mesura de les seues possibilitats.

ENCARREGATS DEL TRACTAMENT FORA DE LA UE

 • Emmagatzematge i xifratge. Sóc de Poble utilitza serveis de emmagatzematge xifrat de Google Inc a través de Google Drive.
 • Correu electrònic. El servei de correu electrònic de Sóc de Poble es presta usant els serveis de Google Inc. a través de Google Apps.
 • Xarxes Socials. Sóc de Poble fa ús de les xarxes socials estatunidenques YouTube, Facebook i Twitter, a qui es realitza una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el lloc web sent en els seus servidors en els quals Sóc de Poble tracta les dades que, a través d’elles, els usuaris, subscriptors o navegants entreguen a la signatura Sóc de Poble o comparteixen amb aquesta.
 • Sistema de seguretat. Aquest lloc s’ha analitzat per a buscar malware i vulnerabilitats potencials.
 • Prestadors de pagament. Perquè pugues pagar a través de PayPal o Stripe, Sóc de Poble enviarà les dades estrictament necessàries d’aquells a aquests processadors de pagament per a l’emissió de la corresponent sol·licitud de pagament. La teua informació està protegida d’acord amb la nostra política de privacitat i cookies.

En activar una subscripció o facilitar les teues dades de pagament, comprens i acceptes la nostra política de privacitat i cookies. Sempre tindràs dret a el accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oblit de les teues dades.

Des del moment en què et registres com a usuari en aquesta web, Sóc de Poble té accés a: Nom d’usuari i correu electrònic, adreça IP, adreça postal, DNI/CIF i dades de pagament. En tot cas Sóc de Poble es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, però informant, la presentació i configuració del lloc web Sóc de Poble com el present avís legal.

COMPROMISOS I OBLIGACIONS AMB ELS NOSTRES USUARIS

L’accés i/o ús de Sóc de Poble atribueix a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense cap reserva, el present avís legal en relació amb determinats serveis i continguts de Sóc de Poble.

En la utilització de Sóc de Poble l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que poguera danyar la imatge, els interessos i els drets de Sóc de Poble o de tercers o que poguera danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal Sóc de Poble o que impedira, de qualsevol forma, la normal utilització de Sóc de Poble.

POLÍTICA DE COOKIES

QUÈ ÉS UNA COOKIE?

Una cookie és un fitxer inofensiu que es descarrega en el teu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les cookies permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguen i de la forma en què utilitze el seu equip.

Així, hi ha cookies que obtenen informació relacionada amb el nombre de pàgines visitades, la ciutat a la qual està assignada l’adreça IP des de la qual s’accedeix, el nombre de nous usuaris, la freqüència i reincidència de les visites, el temps de visita, el navegador, l’operador o el tipus de terminal des del qual es realitza la visita.

QUÈ NO ÉS UNA COOKIE?

No és un virus, ni un troià, ni un cuc, ni spam, ni spyware, ni obri finestres pop-up.

QUINA INFORMACIÓ EMMAGATZEMA UNA COOKIE?

Les cookies no solen emmagatzemar informació sensible sobre tu, com a targetes de crèdit o dades bancàries, fotografies, el teu DNI o informació personal, etc. Les dades que guarden són de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, etc.

El servidor web no t’associa com a persona si no al teu navegador web. De fet, si navegues habitualment amb Internet Explorer i proves de navegar per la mateixa web amb Firefox o Chrome veuràs que la web no s’adona que eres la mateixa persona perquè en realitat està associant al navegador, no a la persona.

QUÈ OCORRE SI DESACTIVE LES COOKIES?

Perquè entengues l’abast que pot tindre desactivar les cookies et mostrem uns exemples:

 • No podràs compartir continguts d’aqueixa web en Facebook, Twitter o qualsevol altra xarxa social.
 • El lloc web no podrà adaptar els continguts a les teues preferències personals, com sol ocórrer a les botigues en línia.
 • No podràs accedir a l’àrea personal de la web, com per exemple El meu compte, o El meu perfil o Les meues comandes.
 • Botigues en línia: Et serà impossible realitzar compres en línia, hauran de ser telefòniques o visitant la botiga física si és que disposa d’ella.
 • No serà possible personalitzar les teues preferències geogràfiques com a franja horària, divisa o idioma.
 • El lloc web no podrà realitzar analítiques web sobre visitants i trànsit en la web, la qual cosa dificultarà que la web siga competitiva.
 • No podràs escriure en el blog, no podràs pujar fotos, publicar comentaris, valorar o puntuar continguts. La web tampoc podrà saber si eres un humà o una aplicació automatitzada que publica spam.
 • No es podrà mostrar publicitat sectoritzada, la qual cosa reduirà els ingressos publicitaris de la web.
 • Totes les xarxes socials usen cookies, si les desactives no podràs utilitzar cap xarxa social.

QUINS TIPUS DE COOKIES HI HA?

 • Tipus de cookies segons l’entitat que gestione l’equip o domini des d’on s’envien les cookies i tracte les dades que s’obtinguen, podem distingir:
 1. Cookies imprescindibles: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini gestionat pel propi editor i des del qual es presta el servei sol·licitat per l’usuari.
 2. Cookies de tercers: Són aquelles que s’envien a l’equip terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per l’editor, sinó per una altra entitat que tracta les dades obtingudes través de les cookies.

En el cas que les cookies siguen instal·lades des d’un equip o domini gestionat pel propi editor però la informació que es reculla mitjançant aquestes siga gestionada per un tercer, no poden ser considerades com a cookies pròpies.

COOKIE DART

 • Google, com a proveïdor associat, utilitza cookies per a publicar anuncis en Sóc de Poble.
 • Pots inhabilitar l’ús de la cookie de DART del sistema d’anuncis de Google accedint a el centre de privacitat de Google.

A més, els navegadors poden també permetre als usuaris veure i esborrar cookies individualment. Disposes de més informació sobre les Cookies en: Wikipedia

WEB BEACONS

Aquest lloc pot albergar també web beacons (també coneguts com a web bugs). Els web beacons solen ser xicotetes imatges d’un píxel per un píxel, visibles o invisibles col·locats dins del codi font de les pàgines web d’un lloc. Els web beacons serveixen i s’utilitzen d’una forma similar a les cookies.

A més, els web beacons solen utilitzar-se per a mesurar el trànsit d’usuaris que visiten una pàgina web i poder traure un patró dels usuaris d’un lloc. Disposes de més informació sobre els web beacons en: Wikipedia

COOKIES DE TERCERS

En alguns casos, compartim informació sobre els visitants d’aquest lloc de manera anònima o agregada amb tercers com puguen ser anunciants, patrocinadors o auditors amb l’única fi de millorar els nostres serveis.

Totes aquestes tasques de processament seran regulades segons les normes legals i es respectaran tots els seus drets en matèria de protecció de dades conforme a la regulació vigent.

Aquest lloc mesura el trànsit amb diferents solucions que poden utilitzar cookies o web beacons per a analitzar el que succeeix en les nostres pàgines.

Actualment utilitzem les següents solucions per al mesurament del trànsit d’aquest lloc. Pots veure més informació sobre la política de privacitat de cadascuna de les solucions utilitzades per a tal efecte:

Aquest lloc també pot albergar publicitat pròpia, d’afiliats, o de xarxes publicitàries. Aquesta publicitat es mostra mitjançant servidors publicitaris que també utilitzen cookies per a mostrar continguts publicitaris afins als usuaris.

Cadascun d’aquests servidors publicitaris disposa de la seua pròpia política de privacitat, que pot ser consultada en les seues pròpies pàgines web.

QUINS TIPUS DE COOKIES S’UTILITZEN EN AQUEST LLOC WEB?

En accedir a la web Sóc de Poble t’informem que si continues navegant se t’instal·laran diverses cookies pròpies i de tercers corresponents a les analítiques de la web (a tall d’exemple: Google Tag Manager o eines similars) per a ajudar el lloc web a analitzar l’ús que fas del lloc web i millorar la usabilitat d’aquest, però en cap cas s’associen a dades que pogueren arribar a identificar-te.

Les dades que guarden són de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, etc. El servidor web no t’associa com a persona sinó al teu navegador web.

Si deixes un comentari en el nostre lloc pots triar mostrar la teua imatge de Gravatar, la teua decisió s’emmagatzemarà en una cookie. Això és per a la teua comoditat, perquè no hages de tornar a emplenar la casella quan deixes un altre comentari. Aquestes cookies tindran una duració d’un any.

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a aconseguir que tingues una millor experiència de navegació, pugues compartir contingut en xarxes socials, deixar comentaris i per a obtindre estadístiques dels nostres usuaris.

Com a usuari, pots rebutjar el tractament de les dades o la informació bloquejant aquestes cookies mitjançant la configuració apropiada del seu navegador.

No obstant això, has de saber que si ho fas, aquest lloc pot no funcionar adequadament. Per això és important que lliges la present política de cookies i comprengues que si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.

Pots canviar la configuració del teu navegador per a ser avisat de la recepció de cookies en el teu dispositiu o desactivar si ho desitges la capacitat d’emmagatzemar aquestes cookies en el teu dispositiu.

A continuació s’inclou la següent taula, únicament com a exemple, amb identificació de les cookies més rellevants utilitzades en aquest lloc web, així com si són pròpies o de tercers (i identificació del tercer contractat o els serveis del qual s’han decidit utilitzar) i la seua finalitat

COOKIES PRÒPIES
CookiesInformacióFinalitat
Estrictament necessàriesC. d’entrada de l’usuari, C. de sessió d’autenticació o identificació de l’usuari, C. de seguretat de l’usuari, C. de sessió de reproductor multimèdia, C. de sessió per a equilibrar la càrrega, C. de personalització de la interfície d’usuari, C. de complement (plug-in) per a compartir i intercanviar continguts socials (Facebook i Twitter), C. per a emplenar els formularis del sistema de comentaris que recorda l’acceptació de cookies, C. de seguretat de la CDN CloudFlareServeixen per a oferir serveis o recordar configuracions per a millorar la seua experiència de navegació en el nostre lloc web.
COOKIES DE TERCERS / ADDICIONALS
CookiesInformacióFinalitat
Analítiques – Google Analytics, Google Tag ManagerNombre de visites, pàgines o seccions visitades, temps de navegació, llocs visitats abans d’entrar en aquesta pàgina, detalls sobre els navegadors usatsInformes estadístics sobre el trànsit del lloc web, la seua audiència total i l’audiència en una determinada campanya publicitària
MailerLiteMostra un bàner de subscripció a la newsletter cada cert temps.Càrrega de formularis de subscripció des dels servidors de Mailerlite i caixet d’aquests
Publicitat comportamentalInformació sobre Participació Social i Seguiment d’usuaris.Orientació / Publicitat
PayPal / StripeCookies tècniques. Reforcen la seguretat en l’accés a les plataformes de pagaments PayPal i StripeCookies tècniques necessàries per al pagament dels serveis

Política de privacitat i ús de cookies de Google Analytics i Google Tag Manager.

També existeixen cookies corresponents a les xarxes socials que utilitza aquesta web tenen les seues pròpies polítiques de cookies.

COM ES GESTIONEN LES COOKIES?

Com que les cookies són arxius de text normals, es poden explorar amb la majoria d’editors de text o programes de processament de text. Pots fer clic en una cookie per a obrir-la.

A continuació, s’indica una llista d’enllaços sobre com veure cookies en diferents navegadors. Si utilitzes un altre navegador, consulte la informació sobre cookies en el propi navegador. Si utilitzes un telèfon mòbil, consulta el manual del dispositiu per a obtindre més informació.

CONFIGURACIÓ DE COOKIES PER ALS NAVEGADORS MÉS POPULARS

A continuació t’indiquem com accedir a una cookie determinada del navegador Chrome. Nota: aquests passos poden variar en funció de la versió del navegador:

 1. Veu a Configuració o Preferències mitjançant el menú Arxiu o bé punxant la icona de personalització que apareix a dalt a la dreta.
 2. Veuràs diferents seccions, punxa l’opció Mostrar opcions avançades.
 3. Veu a Privacitat , Configuració de contingut.
 4. Selecciona Totes les cookies i les dades de llocs.
 5. Apareixerà un llistat amb totes les cookies ordenades per domini. Perquè et siga més fàcil trobar les cookies d’un determinat domini introduïsca parcial o totalment la direcció en el camp Buscar cookies.
 6. Després de realitzar aquest filtre apareixeran en pantalla una o diverses línies amb les cookies de la web sol·licitada. Ara només has de seleccionar-la i prémer la X per a procedir a la seua eliminació.

Per a accedir a la configuració de cookies del navegador Internet Explorer segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):

 1. Veu a Eines, Opcions d’Internet
 2. Fes clic en Privacitat.
 3. Mou el deslizador fins a ajustar el nivell de privacitat que desitges.

Per a accedir a la configuració de cookies del navegador Firefox segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):

 1. Veu a Opcions o Preferències segons el teu sistema operatiu.
 2. Fes clic en Privacitat.
 3. En Historial tria Usar una configuració personalitzada per a l’historial.
 4. Ara veuràs l’opció Acceptar cookies, pots activar-la o desactivar-la segons les teues preferències.

Per a accedir a la configuració de cookies del navegador Safari per a OSX segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):

 1. Veu a Preferències , després Privacitat.
 2. En aquest lloc veuràs l’opció Bloquejar cookies perquè ajuste el tipus de bloqueig que desitges realitzar.

Per a accedir a la configuració de cookies del navegador Safari per a iOS segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):

 1. Veu a Ajustos , després Safari.
 2. Veu a Privacitat i Seguretat, veuràs l’opció Bloquejar cookies perquè ajuste el tipus de bloqueig que desitges realitzar.

Per a accedir a la configuració de cookies del navegador per a dispositius Android segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):

 1. Executa el navegador i prem la tecla Menú, després Ajustos.
 2. Veu a Seguretat i Privacitat, veuràs l’opció Acceptar cookies perquè active o desactive la casella.

Per a accedir a la configuració de cookies del navegador per a dispositius Windows Phone segueix aquests passos (poden variar en funció de la versió del navegador):

 1. Obri Internet Explorer, després Més, després Configuració
 2. Ara pots activar o desactivar la casella Permetre cookies.

DO NOT TRACK

Sóc de Poble ha adequat el lloc web Sóc de Poble a l’estàndard Do Not Track per a garantir major privacitat als usuaris que hagen activat aquesta opció en el seu navegador.

Aquest lloc web exclou automàticament del seguiment de Google Analytics als usuaris que envien la capçalera Do Not Track, i és compatible amb l’acceptació expressa d’aquestes.

Si tens un navegador compatible amb aquest protocol pots activar-lo per a evitar el seguiment per part dels llocs web. En Google Chrome, per exemple, està en Configuració > Avançada > Privacitat i Seguretat > Enviar una sol·licitud de no seguiment amb el teu trànsit de navegació.

Si ho desitges pots inhabilitar el seguiment de Google Analytics mitjançant aquest complement per al navegador oferit per Google.

NOTES ADDICIONALS

 • Ni aquesta web ni els seus representants legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguen tindre els tercers esmentats en aquesta política de cookies .
 • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les cookies i des d’aquest lloc ha d’efectuar el seu dret a eliminació o desactivació d’aquestes. Ni aquesta web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les cookies per part dels esmentats navegadors.
 • En alguns casos és necessari instal·lar cookies perquè el navegador no oblide la teua decisió de no acceptació d’aquestes.
 • En el cas de les cookies de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les cookies en servidors situats als Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte en els casos en els quals siga necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligue a aquest efecte. Segons Google no guarda la seua adreça IP. Google Inc. és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractats amb un nivell de protecció concorde a la normativa europea.
 • Per a qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de cookies no dubtes a comunicar-te amb nosaltres a través de la secció de contacte.

COM ACCEPTAR, REBUTJAR O REVISAR LES MEUES PREFERÈNCIES SOBRE COOKIES EN AQUEST LLOC

De nou, et recorde que sempre pots revisar les teues preferències sobre l’acceptació, o no, de les cookies en aquest lloc web la pròxima vegada que aparega el missatge d’acceptació, esborrant-les en el teu navegador, fent clic en aquest enllaç per a revisar-les o simplement no seguint amb la navegació.

RESPONSABILITAT LEGAL PEL CONTINGUT

Sóc de Poble conté textos elaborats amb finalitats merament informatius o divulgatius que poden no reflectir l’estat actual de la legislació o la jurisprudència i que es refereixen a situacions generals pel que el seu contingut no pot ser aplicat mai per l’usuari a casos concrets.

Les opinions abocades en els mateixos no reflecteixen necessàriament els punts de vista de Sóc de Poble.

El contingut dels articles publicats en Sóc de Poble no pot ser considerat, en cap cas, substitutiu d’assessorament legal.

L’usuari no ha d’actuar sobre la base de la informació continguda en Sóc de Poble sense recórrer prèviament al corresponent assessorament professional.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Mitjançant aquestes condicions generals no se cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre el portal Sóc de Poble ni sobre cap dels seus elements integrants, quedant expressament prohibits a l’Usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a la disposició del públic, extracció, reutilització, reexpedició o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, excepte en els casos en què estiga legalment permés o siga autoritzat pel titular dels corresponents drets.

L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, les imatges, els dissenys, programari, continguts (incloent estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos), material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims registrats, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya.

En el cas que un usuari o un tercer consideren que s’ha produït una violació dels seus legítims drets de propietat intel·lectual per la introducció d’un determinat contingut en Sóc de Poble, haurà de notificar aquesta circumstància a Sóc de Poble indicant:

 • Dades personals de l’interessat titular dels drets presumptament infringits, o indicar la representació amb la qual actua en cas que la reclamació la present un tercer diferent de l’interessat.

Assenyalar els continguts protegits pels drets de propietat intel·lectual i la seua ubicació en Sóc de Poble, l’acreditació dels drets de propietat intel·lectual assenyalats i declaració expressa en la qual l’interessat es responsabilitza de la veracitat de les informacions facilitades en la notificació.

NORMATIVA I RESOLUCIÓ DE CONFLICTES

Les presents condicions d’ús de Sóc de Poble es regeixen en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola. L’idioma de redacció i interpretació d’aquest avís legal és el català.

Aquest avís legal no s’arxivarà individualment per a cada usuari sinó que romandrà accessible per mitjà d’Internet en Sóc de Poble.

Els usuaris poden sotmetre’s al Sistema Arbitral de Consum del qual Sóc de Poble formarà part per a resoldre qualsevol controvèrsia o reclamació derivada del present text o de qualsevol activitat de Sóc de Poble, excepte per a solucionar aquells conflictes que porten causa del desenvolupament d’una activitat que requerisca col·legiació, i en aquest cas l’usuari haurà de dirigir-se a l’òrgan corresponent del col·legi d’advocats oportú.

Els usuaris que tinguen la condició de consumidors o usuaris conforme els defineix la normativa espanyola i residisquen a la Unió Europea, si han tingut un problema amb una compra en línia realitzada a Sóc de Poble, per a tractar d’arribar a un acord extrajudicial poden acudir a la Plataforma de Resolució de Litigis en línia, creada per la Unió Europea i desenvolupada per la Comissió Europea a l’empara de el Reglament (UE) 524/2013.

Sempre que l’usuari no siga consumidor o usuari, i quan no hi haja una norma que obligue a una altra cosa, les parts acorden sotmetre’s als Jutjats i Tribunals de Madrid capital, per ser aquest el lloc de celebració del contracte, amb renúncia expressa a qualsevol altra jurisdicció que poguera correspondre’ls.

QUÈ ESPEREM DELS USUARIS

L’accés i/o ús de Sóc de Poble a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense cap reserva, el present avís legal, així com les condicions particulars que, en el seu cas, el complementen, en relació amb determinats serveis i continguts de Sóc de Poble.

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a Sóc de Poble no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Sóc de Poble. D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravindre la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic.

Queda prohibit l’ús de la web amb finalitats il·lícits o lesius, o que, de qualsevol forma, puguen causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquest lloc web, es prohibeix:

 • La seua reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compte amb l’autorització dels seus legítims titulars.
 • Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars.
 • La seua utilització per a fins comercials o publicitaris.

ENLLAÇOS EXTERNS

Les pàgines del lloc web Sóc de Poble proporcionen enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers la de fabricants o proveïdors.

L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços i conéixer els nostres productes, encara que Sóc de Poble no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguen derivar-se a l’usuari per accés a aquests enllaços.

L’usuari que es propose establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web al portal Sóc de Poble haurà d’obtindre l’autorització prèvia i escrita de Sóc de Poble.

L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Sóc de Poble i el propietari del lloc en el qual s’establisca l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de Sóc de Poble dels seus continguts o serveis.

Si accedeixes a un lloc extern des d’un enllaç que trobes en Sóc de Poble hauràs de llegir la pròpia política de privacitat de l’altre lloc, perquè pot diferir de la de Sóc de Poble.

REMÀRQUETING

La funció de remàrqueting o d’audiències similars de AdWords ens permeten arribar a les persones que hagen visitat el nostre lloc web anteriorment i ajudar-los a completar el seu procés de venda.

Com a usuari, quan entres en la nostra web, t’instal·larem una cookie de remàrqueting (pot ser de Google Adwords, de Criteo o d’altres serveis que oferisquen remàrqueting).

 • Aqueixa cookie emmagatzema informació del visitant, com per exemple els productes que ha visitat o si ha abandonat el carret de la compra.
 • Quan el visitant abandona la nostra web, la cookie de remàrqueting segueix en el seu navegador.

ALTRES CONDICIONS D’ÚS D’AQUESTA WEB

L’usuari es compromet a fer un ús diligent del lloc web i dels serveis accessibles des d’aquest, amb total subjecció a la Llei, als bons costums i al present avís legal.

Així mateix, es compromet, excepte autorització prèvia, expressa i escrita de Sóc de Poble a utilitzar la informació continguda en el lloc web, exclusivament per a la seua informació, no podent realitzar ni directa ni indirectament una explotació comercial dels continguts als quals té accés.

Aquest lloc emmagatzema un fitxer de dades relatives als comentaris enviats a aquest lloc.

Podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició mitjançant un enviament d’un correu electrònic a l’adreça socdepoblecom@gmail.com.

Aquest lloc, els dominis associats i la propietat del contingut pertanyen a Sóc de Poble.

Aquest lloc web conté enllaços que condueixen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. Sóc de Poble no garanteix ni es fa responsable del contingut que es reculla en aquestes pàgines web.

Excepte autorització expressa, prèvia i per escrit de Sóc de Poble, queda terminantment prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la transformació, i en general qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest lloc web.

Queda terminantment prohibit realitzar, sense el previ consentiment de Sóc de Poble qualsevol manipulació o alteració d’aquest lloc web.

Conseqüentment, Sóc de Poble no assumirà cap responsabilitat derivada, o que poguera derivar-se, d’aquesta alteració o manipulació per tercers.

EXERCICI DE DRETS ARC

Podràs exercitar, respecte de les dades recaptades, els drets reconeguts en la Llei orgànica 15/1999, de accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició.

Per això t’informe que podràs exercir aquests drets mitjançant sol·licitud escrita i signada que podras enviar, juntament amb fotocòpia del teu DNI o document identificatiu equivalent, per correu electrònic a: socdepoblecom@gmail.com.

Abans dels 10 dies respondrem a la teua sol·licitud per a confirmar-te l’execució del dret que hages sol·licitat exercir.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

Sóc de Poble no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que pogueren portar causa de:

 • La falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web o dels seus serveis i continguts;
 • L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts;
 • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
 • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i llocs a la disposició dels usuaris en el lloc web.

Sóc de Poble no es fa responsable en cap concepte dels danys que pogueren dimanar de l’ús il·legal o indegut del present lloc web.

PLATAFORMA EUROPEA DE RESOLUCIÓ DE LITIGIS EN LÍNIA

La Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Els consumidors podran sotmetre les seues reclamacions a través de la plataforma de resolució de litigis en línia

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Amb caràcter general les relacions entre Sóc de Poble amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

SEMPRE ESTAREM LOCALITZABLES: EL NOSTRE CONTACTE

En cas que qualsevol usuari tinguera algun dubte sobre aquestes condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal Sóc de Poble, per favor dirigeix-te a socdepoblecom@gmail.com.

La nostra política de privacitat descriu com recollim, guardem o utilitzem la informació que recaptem a través dels diferents serveis o pàgines disponibles en aquest lloc.

És important que entengues quina informació recollim i com la utilitzem ja que l’accés a aquest lloc implica l’acceptació la nostra política de privacitat.

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’usuari declara haver sigut informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Sóc de Poble, en la forma i per a les finalitats indicades en la present política de privacitat.

CORREUS COMERCIALS

D’acord amb la legislació vigent, Sóc de Poble no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagen sigut prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari.

En conseqüència, en cadascun dels formularis haguts en Sóc de Poble, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per a rebre nostra Newsletter/butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

PUC COPIAR LA TEUA PÀGINA DE PRIVACITAT?

Sí, clar! És més, aquesta pàgina de privacitat té llicència Creative Commons BY-SA 4.0. Però tingues en compte algunes coses:

 • Canvia les referències a les webs i empresa o projecte per les teues (que sinó queda rar).
 • Canvia les dades de Responsable i Delegat de Protecció de Dades.
 • Adapta els textos al QUE TINGUES TU EN EL TEU WEB. Cada web és un món, té diferents serveis, cookies, guarda les coses de diferent manera, etc.
 • No em faig càrrec de cap responsabilitat legal en el teu web per no tindre-la adaptada al teu lloc i peculiaritats.

Text copiat, traduït i adaptat de ayudawp.com. Si el millores, avisa! 😉